قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اطلاعیه های صندوق رفاه / اطلاعیه صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر

اطلاعیه صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر

بدینوسیله به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که تقاضای استفاده از تسهیلات کوتاه مدت ومیان مدت صندوق رفاه دارندجهت اخذ فرم درخواست و همچنین اطلاع از شرایط آن لازم است هرچه سریعتر به وب سایت دانشگاه قسمت معاونت اداری و مالی بخش صندوق رفاه یا انتشارات واقع در طبقه دوم ساختمان کتابخانه مرکزی مراجعه نموده و نسبت به دریافت و تکمیل فرمهای درخواست اقدام نمایند. ضمناً در این خصوص موارد ذیل لازم به ذکر می‌باشد :

دانشجویانیکه در ترم گذشته از تسهیلات صندوق رفاه استفاده نموده اند و نسبت به واریز به موقع اقساط در سررسیداقدام ننموده اند طبق دستورالعمل سازمان مرکزی بد حساب شناخته شده و از دریافت تسهیلات محروم می باشند.

درخواست وام دانشجوئی در نیمسال اول سال تحصیلی از اول شهریور لغایت ۱۵ مهر و جهت نیمسال دوم از اول بهمن لغایت ۱۰ اسفندماه  می باشد

پس از گذشت زمان فوق‌الذکر صندوق رفاه هیچگونه مسئولیتی در قبال پرداخت وام ندارد.

*  جدول انواع وام :

نوع وام مدت اقساط واجدین شرایط
وام کوتاه مدت (بدون کارمزد) ۲یا ۳یا ۴ ماهه  دانشجویان خوش حساب
وام میان مدت (با کارمزد ۲.۵ درصد)  ۱۲ ماهه جهت ۲ نیمسال  دانشجویان خوش حساب

تذکر مهم :  با توجه به زمان بندی واریز اقساط ، دانشجو مو ظف است در موعد مقرر نسبت به پرداخت اقساط اقدام نماید در غیر اینصورت  از ثبت نام ترم بعدی جلوگیری به عمل خواهد آمد و تا پایان دوره تحصیلات از دریافت تسهیلات محروم خواهد شد.

صندوق رفاه دانشجویان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر