قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اطلاعيه هاي حوزه اداري / قرارداد منعقد شده فی مابین دانشگاه آزاداسلامی(سازمان مرکزی) وهتل اریکا مشهد مقدس

شرایط استفاده از خدمات رفاهی هتل اریکا مشهد

۱-کارکنان متقاضی می­بایست با تلفن­های ۹۵ الی ۰۵۱۳۳۶۹۲۵۹۰ تماس و پس از کسب تأییدیه نسبت به ارسال فرم پیوست به نمابر به شماره ۰۵۱۳۳۶۴۹۴۶۲ اقدام و تأییدیه رزرو اسکان را دریافت و در زمان حضور به پذیرش هتل ارائه نمایند.

۲- هزینه اسکان با صبحانه (بوفه کامل) به ازاء هر نفر کارمند و خانواده درجه یک (همسر، فرزندان، پدر و مادر) ۳۰۰.۰۰۰ ریال و خانواده درجه دو (بستگان) ۵۵۰.۰۰۰ ریال تعیین شده است.

۳- عدم حضور در زمان مورد درخواست در هتل با کسر از حقوق متقاضی همراه می­باشد.

۴- نحوه پرداخت هزینه برای کلیه همکاران بصورت نقدی (دستگاه پوز، به شماره حساب ۰۱۰۶۰۶۱۲۱۲۰۰۷ سازمان مرکزی دانشگاه) می­باشد.

۵- هزینه­های استفاده از کافی­شاپ، رستوران (ناهار و شام)، روف گاردن لاندری، تلفن، اینترنت و… به عهده میهمان خواهد بود.

۶- در اوقات پیک (تعطیلات نوروز- ایام تعطیلات رسمی) اولویت پذیرش و اسکان با اقوام درجه یک می­باشد (تا سقف ۶ نفر).

۷- مدت زمان اسکان در هتل اریکا ۳ شب و ۴ روز می­باشد.

* قوانین هتل

۱- اینترنت تا حجم ۱۵۰ مگابایت رایگان می­باشد.

۲- بر  اساس مقررات هتلداری (زیر نظر سازمان گردشگری) همراه داشتن اصل مدارک شناسایی معتبر (شناسنامه) کلیه اعضا و میهمانان جهت ارائه به پذیرش هتل الزامی است.

تبصره: هتل اریکا و دانشگاه هیچگونه تعهدی در خصوص پذیرش میهمانانی که اصل مدارک شناسایی را ارائه ندهند، نداشته و قطعاً از اسکان همکاران در هتل جلوگیری خواهد شد.

۳- در جهت رفاه همکاران سرویس ایاب و ذهاب یکساعت قبل از هر اذان مهیا می­باشد.

۴- به ازاء هر فرد بالای ۵ سال هزینه کامل دریافت می­گردد.

۵- مسئولیت هرگونه خسارت احتمالی ناشی از عملکرد میهمانان محترم به اموال هتل برعهده میهمان بوده و طی صورتجلسه­ای با حضور نمایندگان هتل اریکا و سازمان از میهمانان دریافت خواهد شد.

۶- استفاده از پارکینگ هتل رایگان می­باشد.

۷- ساعت تحویل اتاق ۱۴:۰۰ و تخلیه و تحویل ۱۰:۰۰ صبح می­باشد.

میهمانان گرامی می­توانند شکایات و پیشنهادات خود را درخصوص نحوه اسکان و پذیرایی از طریق نمابر شماره ۴۴۸۶۷۱۷۷-۰۲۱ به اداره کل پشتیبانی سازمان مرکزی اعلام نمایند.

دانلود فرم معرفی نامه

مطلب پیشنهادی

باز هم افتخاری دیگر

گلسا فتاحی فرزند همکار گرامی جناب آقای حجت اله فتاحی  برای دومین سال متوالی حائز …